Zimovanje na Sviščakih

Dragi mladi planinec, planinka!

Za izlet v gore ni primerno le poletje, ampak vsi letni časi. Zima je še prav posebno čarobna, saj nas že sam pogled na zasnežene vrhove navdaja z občudovanjem in tudi spoštovanjem. Poleg lepote nas pozimi v gorah čakajo številne skrite pasti, ki se jim lahko z dobrim znanjem in izkušnjami izognemo. Zato smo se tudi letos v Planinskem društvu Postojna odločili organizirati zimovanje. Vreme nam je letos naklonjeno in na Sviščakih nas čaka veliko snega.

Na zimovanju se bomo od blizu spoznali z zimsko tehniko gibanja v gorah, z uporabo zimske planinske opreme, izdelavo iglujev in drugimi izzivi, ki nam jih prinašajo zasneženi hribi. Seveda pa ne bo manjkalo tudi zabave in še za kakšen prijeten izlet se bo našel čas.

Zimovanje bo letos potekalo med petkom 24.2. in 26.2. na Sviščakih in je namenjeno otrokom od 4. do 9. razreda osnovne šole.

Dobimo se v petek, 24.2.2023 ob 16.00 uri v Postojni na parkirišču pred Primorko, 16.30 v Pivki pred Krpanovim domom. Zimovanje bomo zaključili v nedeljo v popoldanskih urah.

Če imate kakšno vprašanje, me prosim kontaktirajte na: jernej.leteci@gmail.com ali telefonsko številko 031-291-466.

Cena zimovanja je 60€ in vključuje prevoz, nastanitev, poln penzion in izposojo opreme za vse dni zimovanja. Prijavnice oz. podatke mi pošljite na elektronski naslov jernej.leteci@gmail.com ali pa na SMS na 031-291-466.

Plačilo je mogoče z nakazilom na TRR društva (transakcijski račun: IBAN SI56 6100 0001 7886 565) ali z gotovino na samem zimovanju. Pri namenu plačila navedite ime in priimek otroka ter namen plačila.

ROK ZA PRIJAVE JE torek 21.2.2023, do takrat je potrebno poravnati tudi ceno zimovanja.

PRIJAVNICA

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!