Dragi mladi planinec, planinka!

Za izlet v gore ni primerno le poletje, ampak vsi letni časi. Zima je še prav posebno čarobna, saj nas že sam pogled na zasnežene vrhove navdaja z občudovanjem in tudi spoštovanjem. Poleg lepote nas pozimi v gorah čakajo številne skrite pasti, ki se jim lahko z dobrim znanjem in izkušnjami izognemo. Zato smo se tudi letos v Planinskem društvu Postojna odločili organizirati zimovanje.

Na zimovanju se bomo od blizu spoznali z zimsko tehniko gibanja v gorah, uporabo zimske planinske opreme, izdelavo iglujev in drugimi izzivi, ki nam jih prinašajo zasneženi hribi. Seveda pa ne bo manjkalo tudi zabave in še za kakšen prijeten izlet se bo našel čas.

Zimovanje bo letos potekalo med 17. in 19. februarjem  2018  na Koči na Gozdu in je namenjeno mladim od 3. razreda osnovne šole dalje.

Dobimo se v soboto, 17.2.2018 ob 7.25  uri v Pivki, na železniški postaji in ob 7.40  uri v Postojni, na železniški postaji.

Zimovanje bomo zaključili v ponedeljek ob 18. uri v Postojni in 18.15  uri v Pivki.

Če imate kakšno vprašanje, me prosim kontaktirajte na: nikacuk1995@gmail.com.

Cena zimovanja je 70€ (vsak naslednji prijavljen iz iste družine 60€) in vključuje prevoz, nastanitev, poln penzion in izposojo opreme za vse dni zimovanja). Prijavnice pošljite na elektronski naslov nikacuk1995@gmail.com,  plačilo je mogoče z nakazilom na TRR društva (transakcijski račun: SI56 61000-0017886565). Pri namenu plačila navedite ime in priimek otroka, ter namen plačila.

ROK ZA PRIJAVE JE 9.2.2018, ŠTEVILO MEST JE OMEJENO.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja