MLADINSKI ODSEK PLANINSKEGA DRUŠTVA POSTOJNA

VABI NA POHOD NA

Slivnico (1114m)

Konec meseca se bliža noč čarovnic in zato bomo v soboto, 27.10.2018 pripravili družinski izlet na Slivnico, ki skupaj s Cerknico velja za domovanje čarovnic v naših krajih. Izlet bo primeren za vse starosti in pripravljenost planincev, saj ni zahteven v nobenem pogledu. Zbor in začetek bo v Cerknici na parkirišču pod Slivnico. Na vrhu si bomo šli z otroki pogledat še ˝jamo čarovnice Uršule˝ ki je tik pod vrhom.

KDAJ: sobota, 27.10.2018

KJE: Parkirišče pod Slivnico ob 9.00 (peljemo skozi Cerknico, čez Cerkniščico in pri tabli za Dom na Slivnici zavijemo levo. Kmalu pridemo do parkirišča na levi)

VRNITEV: vrnemo se okoli 14.30 na Parkirišče v Cerknici

PREVOZ: za otroke si uredite lasten prevoz na in domov z izleta, seveda lepo valjeni tudi starši

OPREMA: pohodna obutev, vremenu primerna oblačila (v primeru dežja tudi pelerina)

ČAS IN TEŽAVNOST: od parkirišča do koče bomo hodili malce več kot 2 uri, za spust pa bomo porabili malo manj. Pot ni težavna in je primerna za vse.

CENA: 2€ za stroške društva, v koči na vrhu pa si boste lahko sami kupili topel čaj in kaj za pod zob, saj bo koča odprta. Hrano in pijačo lahko imate tudi s seboj.

VODIVA: Jernej Žnidaršič (031 291 466) in Marija Kuhar (041 663 117)

PRIJAVE: najkasneje do četrtka, 25.10. pri mentoricah v šolah, na mail jernej.leteci@gmail.com in na telefonsko številko: Jernej – 031 291 466.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja