Tudi letos bomo uspešno izveden planinski tabor zaključili z družabnim dogodkom. Nanj ste poleg vseh udeležencev vabljeni tudi njihovi starši, bratje, sestre, babice, dedki… Kot se za planince spodobi, se bomo najprej malo razmigali na pobočjih Nanosa, nato pa preselili v Landol in si ogledali fotografije s taborjenja, obujali spomine na dneve in noči, ki smo jih preživeli v objemu hribov v Čezsoči in se (seveda ob hrani in pijači) še nekaj časa družili.

Kdaj: v soboto, 7.10.2017
Kje: v Landolu, Dom krajanov (navodila za pot najdete na spletni strani društva)

Udeleženci malega tabora: pohod in čistilna akcija od Razdrtega do sv. Hieronima
Udeleženci velikega tabora in pehte: markiranje in urejanje poti na Nanos (oprema: delovna obleka, ki je ni škoda; zaželene so tudi vrtne škarje in rokavice. Za ostalo orodje poskrbi PD.

Oprema: Nahrbtnik, planinski čevlji, vetrovka, kapa, pijača, sadje. Na Nanosu bomo imeli kosilo, zato hrana ni potrebna. Tudi na pikniku je ne bo manjkalo!

Z mislijo na čisto naravo ne pozabite tudi na posodice za hrano in pijačo na pikniku!

Pehte: Zaželeno je, da vsaka speče nekaj peciva.
Zbirno mesto: ob 8.00 na parkirišču v Razdrtem

V Landolu, kjer bo družabno srečanje, se zberemo ob 14.00 uri. Iz Razdrtega do Landola bo organiziran prevoz z avtobusom. Od tu domov pa si prevoz priskrbite sami.
Cena: brezplačno

Zaključek: V večernih urah.
Prijave: Do srede, 4. 10. 2017, Niki na elektronsko pošto (nikacuk1995@gmail.com) ali preko sms na telefonsko številko 040 173 239. Sporočite število tistih, ki se nameravajo udeležiti pohoda, ter število odraslih in otrok, ki se bodo udeležili piknika.
V primeru slabega vremena pohod odpade, vseeno pa se dobimo na pikniku v Landolu, s pričetkom ob 13.00!
Lep planinski pozdrav. Se vidimo v soboto!

Nika Čuk,
vodja tabora